dinsdag 15 oktober 2013

3x out ......

Deze snail voor Gerda was een leuke uitdaging, ze houdt nml van rood en katten 2 dingen waar ik absoluut niks mee heb.....ik ben uiteindelijk wel tevreden over het resultaat en eigenlijk maakt dat niks uit , Gerda moet er blij mee zijn!!Ben benieuwd...

deze snail is naar Dilek gegaan, een beetje een wolken thema khoop dat ze er blij mee is

De laatste snail is voor Nancy waat ik o.a de mooie scrapframes vsn kreeg ( zie paar berichten terug)....
ze zit nu in amerika maar als ze terug is zal deze op haar mat liggen, hopelijk vind ze hem leuk 

liefs Brenda

11 opmerkingen:

 1. Zowel de ingekomen post als de post die je zelf hebt gemaakt zien er heel mooi uit! En ja, het kan juist een uitdaging zijn, om kleuren, thema's of materialen te gebruiken, waar je zelf normaal gesproken niet zo snel voor kiest. Het resultaat is dan meestal extra verrassend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vond het idd ook wel leuk en uiteraard heb je altijd wel wat dingetjes die zelf niet leuk vind zoals die kattenkaartjes en zei weer blij!!!

   Verwijderen
 2. Hoi hoi leuk die thema snails dat wil ik ook wel een keer doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk ik wil wel een keer met je snailen hoor.
   Je mag me wel mailen
   Brendab83@ Hotmail. Com

   Lijkt me leuk

   Verwijderen
 3. Prachtig wat een leuke post allemaal. Leuk he snail mailen, heb 1 persoon met wie ik dat doe en is super. mocht je zin hebben kom een op mijn blog kijken en als je wilt.........

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hartstikke leuk zowel het maken als het krijgen! ! Ik heb nu dus 1 vaste nog maar 1x heen en weer maar ik ben erg benieuwd lijkt me super leuk! !! Ik ga op je blog kijken natuurlijk

   Verwijderen
 4. Wat een super mooie snailmails!! Ik ben er zelf nog maar pas mee begonnen, maar nu al helemaal verslaafd haha. Tot nu toe alleen nog via TJP. Maar als iemand zin heeft.....ttanja72@gmail.com.
  Heb nog even een vraagje. Ik zie bij jou ook steeds van die plastic zakjes waar je spulletjes in doet. Wat zijn dat voor zakjes en waar haal je die? Ik vind ze erg leuk en handig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O zie mijn reactie hierboven, ging niet helemaal goed

   Verwijderen
 5. Dank je wel.
  En idd als je je eerste envelop hebt verstuurd dan ben je verslaafd. Maar een hele leuke verslaving en deze is hartstikke gezond toch!!! :)
  Ik wil wel eens met je snailen hoor.

  De plastic zakjes vis ik overal vandaan. De zakjes van stickertjes labels kaarten die knip ik op maat en plak of niet ik dicht met tape of papier...... tis een kwestie van overal goed om je heenkijken......niks gooi je nu zomaar meer weg ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie op Lieke haar bericht!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...